Objevujme společně skvělou muziku

Nejbližší akce: 21. března 2024

Proč Žďárské interference ?
- Žďár je místo, kde žijeme své životy a provozujeme své aktivity
- Interference znamená vzájemné ovlivňování, prolínání nebo střetání ( jevů, hmoty, osob ... :-)

Jsme skupinka nadšenců, kteří od roku 2014 zvou do Žďáru nad Sázavou kvalitní muzikanty z české i světové jazzové a bluesové scény. Daří se nám to díky přízni majitelů Zámku Žďár nad Sázavou - rodině Kinských, majitelům restaurace Na Farských,  městu Žďár a několika sponzorům v naší skupince.

Plníme si společnou vizi - vytvářet ideální podmínky pro setkávání lidí v pěkném prostředí, s příjemnou muzikou a dobrým pitím. Podle zájmu návštěvníků se zdá, že série koncertů "Žďárské interference" tuto vizi naplňuje. Vítáme každého, kdo cítí podobné potřeby pro zpříjemnění života.

Jazz a víno

Cyklem koncertů "Jazz & víno" celá naše činnost začala.
Tyto koncerty se většinou odehrávají v barokních sálech nebo v Konventu Zámku Žďár nad Sázavou, jsou spojené s ochutnávkou vín a začínají vždy v 19:00 hod. 

Blues & pivo

V roce 2018 jsme rozšířili žánrové spektrum na blues, v součinnosti s restaurantem Rebel Na Farských. Sál v přízemní části s vchodem z parku na Farských humnech poskytuje příjemný prostor pro tento hudební žánr. Havlíčkobrodské pivo se k blues hodí, ale nabídka restaurace uspokojí i milovníky jiných nápojů. 

Realizační tým


Co nás všechny spojuje :

- Patriotismus ke Žďáru nad Sázavou.
- Víno, dobrá muzika, vůle být aktivní.
- Chuť podělit se s ostatními o zážitky.
- Nadšení, elán, schopnost realizovat vize.


Vladimír Chládek

Podíl na shánění a výběru umělců

Spolumajitel a ředitel strojírenské firmy, fanda muziky, obrazů a umění vůbec. Je nadšený, že na ty "okrajové žánry" chodí stále víc lidí a snad vznikají další fandové dobré muziky.

Jiří Kabelka

Ředitel / DEL a.s.

Spolumajitel a ředitel strojírenské firmy, workoholik, který nezapomíná na to, co by rád dělal a podporuje jak jen může.

Eva Slámová

Vinný servis během koncertů

„Život je příliš krátký na to, abychom pili špatné víno.“

© 2018 Žďárské interference
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!